В Києві пройшов семінар-практикум на тему “Основи організації соціальної та місіонерської діяльності на парафії”

IMG_0529

29 листопада, з благословення Блаженнійшого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України, у конференц-залі Українського Центру Ендокринної Хірургії та Трансплантології, для активної православної молоді було проведено семінар-практикум на тему «Основи організації соціальної та місіонерської діяльності на парафії».

Семінар організовано Синодальним відділом Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань та викладачами громадського об’єднання «Ф.О.М.А.».

У ході семінару кожен учасник брав участь у вправах, які допомогли глибше розглянути такі  питання як самовизначення, самоорганізованість та вплив духовних якостей керівників на діяльність власних колективів в цілому. Після кожної вправи всі присутні висловлювали свої думки стосовно піднятих питань. Результатом семінару стало те, що слухачі навчились проводити комплексний аналіз власних можливостей при підготовці проектів соціальної та місіонерської направленості.

Наприкінці ведучий семінару протоієрей Владислав Діханова акцентував увагу слухачів на тому, щоб знання, які учасники здобули на семінарі, обов’язково перетворилися в уміння послужити Богу та на користь ближньому, адже знання теж даний Богом талант, який  не можна закопувати.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *