Допомогти сьогодні – важливо!

IMG_0569

8 грудня до соціально-гуманітарного відділу звернувся по допомогу волонтер Андрій Геращенко. Він допомагає мирному населенню селища Райгородка (Новоайдарський район, Луганська область), тому йому потрібні були суміші для дитячого харчування. Маючи там брата священика, він не міг залишитись байдужим і допоміг підтримати його паству.

Також з проханням про гуманітарну допомогу звернулась сім’я, яка проживала в смт. Первомайську Донецької області. Знімаючи житло в Києві, вони не мають змоги забезпечити себе навіть найнеобхіднішим, адже коштів вистачає тільки на знімання квартири. Родина зауважила, що раніше, допомагаючи храму, активними прихожанами якого були, вони ніколи не могли подумати, що опиняться в ситуації, коли допомога потрібна буде їм.

Не залишатися байдужим та допомоги сьогодні – важливо. Навіть невеликий внесок в силу своїх можливостей, завжди матиме користь для нужденних людей. Адже не можливо знати, що чекає кожного з нас в майбутньому і ніхто з нас від скрутного становища не застрахований. Тому варто сьогодні почати допомагати тим, хто потребує цієї допомоги.

 Телефон Центру гуманiтарної допомоги: 050-34-22-739.

 Марія ГУРСЬКА

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *