Державний ліцей-інтернат №23 пожертвував кошти Центру гуманітарної допомоги

DSC_0230

«Від серця до серця» – саме таку назву отримала благодійна акція, що була проведена у Державному ліцеї-інтернаті №23 міста Києва. Метою цієї акції був збір коштів на продукти та речі першої необхідності для жінок і дітей, постраждалих у результаті бойових дій на сході країни. Щоб зібрати необхідні кошти, діти власноруч виготовили поробки і продали їх на благодійній ярмарці.

6 березня, під час урочистого концерту, зібрані кошти офіційно було передано представникам Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань, що приймають безпосередню участь в роботі Центру гуманітарної допомоги постраждалим від воєнних дій на Сході – координатору духовних програм священику Іоанну Сухоняку та референту Відділу Анастасії Борзюк.

DSC_0129

Це вже не перша допомога ліцею, надана постраждалим від воєнного конфлікту. Під час зимових канікул в ліцеї-інтернаті проживали діти з Луганська. Як повідомила заступник директора Ліна Матвєєва «діти змогли хоча б певний час побути в мирі, тиші та спокої».

DSC_0156

Отець Іоанн від імені всіх добродійників, що допомагають постраждалим, висловив слова вдячності директору Ліцею – Головіхіній Наталії Михайлівні, а також адміністрації закладу і, звичайно ж, дітям. Адже добро, створене руками дитини, має особливу цінність. І радісно, що діти, в скрутний для країни час, розуміють необхідність справ милосердя та добра.

Марія ГУРСЬКА

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *