ВІННИЦЬКА ЄПАРХІЯ. Священик вручив грамоти лікарям-добровольцям

12398987-946165748811215-800997236-n20 грудня у м. Києві представник Вінницької єпархії УПЦ, співробітник єпархіального відділу з душпастирської опіки ЗС України протоієрей Олексій Волков взяв участь у святкуванні першої річниці Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова.

З благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона священик вручив медикам грамоти за самовіддану працю з порятунку життів поранених у зоні АТО воїнів та проявлені християнські чесноти: любов до ближнього, жертовність і милосердя. За перший рік своєї місії на сході України лікарі і персонал госпіталю врятували, вилікували, допомогли більш як 5 тисячам цивільних і військових.

Протоієрей Олексій Волков та інші священики-волонтери Вінницької єпархії, які регулярно бувають у зоні АТО, майже щоразу відвідують розташування ПДМШ у м. Артемівську і завжди привозять допомогу від Вінницької єпархії: продукти і ліки для поранених. За це лікарі також подякували представнику Вінницької єпархії і у свою чергу передали «Грамоту волонтера» митрополиту Вінницькому і Барському Симеону. Як зауважив Президент ПДМШ імені М. Пирогова Геннадій Друзенко, у особі Керуючого єпархією медики подякували за співпрацю і допомогу усім небайдужим священикам та парафіянам храмів Вінницької єпархії УПЦ.

За матеріалами сайту: Вінницької єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *