КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Благочинний Голосіївського благочиння відвідав пасхальний захід, організований в Голосіївському районі

p15003661 травня у Голосіївському парку імені Максима Рильського місцевою владою було організовано культурно-патріотичну акцію “Великдень єднає”.

На запрошення Голосіївської райдержадміністрації та з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія захід відвідав благочинний Голосіївського благочиння протоієрей Павел Кирилов. Він звернувся до присутніх з пасхальним вітанням. “Пасха Христова – це радість, яка завжди з нами. Пасха Христова – це надія, яку ніхто не зможе відібрати. Коли ми стаємо ближчими один до одного, ми стаємо ближчими до Бога”, – зазначив священик.

Дитячий хор храму на честь безсрібників Косми і Даміана під керівництвом Наталі Мілєшкіної виконав піснеспіви Світлого Христова Воскресіння. Від Свято-Вознесенського храму, що на Деміївці, гостей пригостили пасхальними куличами. Після офіційної частини отець благочинний поспілкувався з ветеранами АТО.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Храму Вознесіння Господнього

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *