КИЄВСЬКА ЄПАРХІЯ. Соціально-благодійна робота Ірпінського благочиння на Світлому тижні

DSCN30061-viВиконуючи благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія щодо посилення соціальної роботи в пасхальний період, зокрема на Світлому тижні, 01 травня 2016 року, в день святої Пасхи, благочинний Ірпінського благочиння, настоятель храму священномученика Володимира м. Ірпінь протоієрей Олександр Федоричко, надав фінансову допомогу трьом малозабезпеченим сім’ям.

Також в цей день храм відвідали дітки санаторію “Ластівка”, вони посвятили куличі та отримали солодощі від благочинного.

05 травня 2016 року в дитячому санаторії “Ластівка” м. Ірпінь відбулася циркова вистава для маленьких мешканців оздоровчого закладу, профінансована Свято-Володимирівською парафією. Юні глядачі отримали багато позитивних емоцій від перегляду циркових виступів, у тому числі – з екзотичними тваринами. І якщо сміх дійсно лікує, цей день безперечно мав стати внеском у міцність їхнього здоров’я.

Наприкінці вистави благочинний, отець Олександр, привітав усіх присутніх зі святом Пасхи та подякував директору дитячого оздоровчого санаторію “Ластівка” Тамарі Василівні за багаторічну плідну співпрацю з Ірпінським благочинням.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Макарівське вікаратство

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *