«Кожний день Світлої Седмиці Христу-«Сонцю Правди» присвятим!»

«Кожний день Світлої Седмиці Христу-«Сонцю Правди» присвятим!»

IMG_1049Цього року святкування Світлого Христового Воскресіння об’єднало всі єпархії і парафії Української Православної Церкви турботою про ближніх.
Блага вість про Воскреслого Христа була рознесена до багатьох лікарень, в будинку до літніх людей, дітям-сиротам, до всіх, для кого ця радість стала великою втіхою в несенні скорбот і тягот. Під час світлої седмиці, в дні радості і духовного торжества, без уваги і допомоги ніхто не залишився!
За благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, під егідою Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань з першого по сьоме число травня (світлої седмиці 2016 року) стартувала Акція: «Кожен день Світлої седмиці Христу – «Сонця правди» присвятимо».
В рамках акції протягом усіх семи днів кожна єпархія здійснювала справи милосердя і служіння своїм ближнім. Лікарні, хоспіси, колонії, військові частини, СІЗО, будинки для людей похилого віку та просто самотні люди, які не мають можливості в це світле свято відвідати Церкву, отримали матеріальну і духовну підтримку. Кількість акцій і заходів за минулий тиждень налічує число акцій, що свідчить о не байдужості  вірних Церкви до ближніх та нужденних.
Вість про Воскреслого Христа, як багато століть тому, так і зараз втішає і підбадьорює кожну людини. І Церква продовжує благовістити і допомагати тим, хто нуждаетсяв допомоги. Ми єдині, наша Церква єдина і це єдність допомагаємо нам совершатьсвое служіння, до якого покликаний кожен з нас.

Наша соборність і общинність змогла допомогти тисячам наших співгромадян.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *