ВОЛИНСЬКА ЄПАРХІЯ. Сім’ї загиблих в зоні АТО Захисників Батьківщини отримали матеріальну допомогу з нагоди Дня захисту дітей

P1140439-1024x768Традиційно, на початку літа, а саме 1 червня в нашій державі відзначається Міжнародний день захисту дітей.

З благословення Високопреосвященнішого Ніфонта Митрополита Волинського і Луцького, при молитовній підтримці Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Камінь-Каширського парафії Камінь-Каширського благочиння долучилися до матеріальної підтримки дітей-сиріт.

Частину зібраних у храмах пожертв було передано до фонду благодійного фестивалю “Волинський Благовіст”, а ті кошти, що лишилися, були розподілені між сім’ями загиблих в зоні АТО наших Земляків-Героїв: Воїнів Миколи Королька, Дмитра Герасимика та Олександра Шеметюка.

В неділю 5 червня після завершення воскресного богослужіння священики на чолі з благочинним прот. Стефаном Михалюком зустрілися з дітками та рідними наших полеглих Захисників. Сім’ї Олександра Шеметюка та Дмитра Герасимика отримали матеріальну допомогу від небайдужих парафіян православних храмів Камінь-Каширського благочиння.

Через причину відсутності вдома сім’ї Миколи Королька, ці кошти будуть передані їм згодом.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26001052744448 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

За матеріалами сайту: Волинської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *