Генеральний Консул Білорусі в Одесі відзначив миротворчу і соціальну діяльність УПЦ в регіоні

_73O7398Генеральний консул висловив сердечну подяку за великі миротворчі зусилля правлячому архієрею Одеської єпархії УПЦ.

18 червня 2016 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел прийняв у своїй резиденції на території Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря Генерального консула Республіки Білорусь в Одесі В.А. Філіпчіка. 

Владика привітав дипломата з наступаючим святом – Днем Республіки Білорусь і подякував за конструктивну діяльність на посаді Генерального консула, а також у зв’язку із закінченням терміну перебування на цій посаді побажав В.А.Філіпчіку допомоги Божої в його подальших трудах на дипломатичній ниві.

Митрополит Агафангел підкреслив велику роль білоруської держави і його лідера у врегулюванні конфлікту на сході України, зазначивши велике міжнародне значення Мінських угод, які покликані покласти край кровопролиттю на Донбасі та Луганщині. Також владика звернув увагу на те, що за всі роки перебування в Одесі пан Филипчик доклав багато сил до зміцнення дружніх відносин між нашими братніми слов’янськими народами, які об’єднані однією православною вірою.

У слові-відповіді пан Генеральний консул висловив сердечну подяку за великі миротворчі зусилля митрополита Агафангела, його активну соціальну діяльність з надання допомоги біженцям зі східних областей України і всім нужденним одеситам.

На завершення, за плідну співпрацю з Одеською єпархією митрополит Агафангел нагородив В.А.Філіпчіка почесним знаком «175-річчя Касперівської ікони Божої Матері».

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26001052744448 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

За матеріалами сайту: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *