ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Керівник соціального відділу єпархії провідав маму, яка народила п’ятьох діток

_DSC410129 червня, керівник соціального відділу Одеської єпархії протоієрей Павло Полещук відвідав у лікарні молоду матір Оксану Кобелецьке, яка народила трьох хлопчиків і двох дівчаток. При цьому в родині вже є трирічна дочка.

Отець Павел привітав матір-героїню з цією чудовою подією, передав благословення митрополита Агафангела і подарував їй прекрасний букет квітів, побажавши міцного здоров’я, а також як най швидшого завершення перебування в спеціалізованому центрі, щоб потім повернутися додому для подальшого виховання дітей.
Також о.Павел розповів про те, що і Владика, і духовенство єпархії моляться за цю чудову одеську сім’ю і готові надати будь-яку допомогу в подальшому вихованні дітей – як духовну, так і матеріальну.

У слові-відповіді Оксана Кобелецьке подякувала митрополита Агафангела і о. Павла за турботу і увагу до потреб їх сім’ї, підкресливши, що їй приємно бачити добре ставлення до неї і діток з боку духовенства і правлячого архієрея.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

За матеріалами сайту: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *