Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив дітей-сиріт із зони АТО

39-1Православне сестринство при столичній парафії подбало про літній відпочинок на Київщині та Житомирщині для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей Краматорська

13 липня 2016 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей міста Краматорська.

Загалом у цьому дитячому будинку виховуються 45 дітей, чимало з яких залишились сиротами внаслідок військових дій у зоні АТО.

На запрошення православного сестринства, що діє при Свято-Михайлівській парафії при Олександрівській клінічній лікарні столиці, до Києва приїхало 15 дітей-сиріт. Маленькі гості розповіли Його Блаженству про перші враження від Києво-Печерської Лаври та столиці загалом. В свою чергу Предстоятель побажав їм міцного здоров’я, мирного неба над головою, успіхів у навчанні, вручив подарунки і благословив кожного.

Після знайомства із святинями Києва, діти з зони АТО відпочиватимуть в місті Обухів, де ними опікуватиметься місцеве православне сестринство на честь святої праведної Іуаліанії Ольшанської, а потім продовжать своє паломництво та відпочинок у ставропігійному жіночому монастирі на честь Афонської ікони Божої Матері, що в урочищі Кип’яче Житомирської області.

За матеріалами сайту: ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ВІДДІЛ УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *