КІРОВОГРАДСКАЯ ЄПАРХІЯ. Служіння онкохворим дітям

news_big_303876 липня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння і ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами Уляною, Людмилою, Костянтином, Оленою і Ольгою Миколаївною завітали до діток гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Сьогодні добродійники познайомились з трьома маленькими пацієнтами, а саме: семилітньою Марією, десятилітньою Єлизаветою і шестирічним Дмитром.

Для малечі волонтери підготували майстер-класи з малювання літнього пейзажу поєднуючи з аплікаціями і ліплення тваринок із солоного тіста. Під час творчої роботи діти розповіли гостям про свої справи, захоплення і улюблені професії.

Вийшли дуже гарні вироби, які підняли настрій їм і їхнім мамам. Для тих, хто не зміг вийти в ігрову кімнату, були передані смачні гостинці. На завершення волонтери побажали діткам Божого благословення і одужання.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Кіровоградської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *