ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Єпархія надала благодійну допомогу переселенцям та нужденним одеситам

IMG_960113 липня 2016 року з благословення митрополита Агафангела, в Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги була надана продуктова допомога понад 300 нужденним, в тому числі вимушеним переселенцям зі східних областей України, інвалідам I та II групп.

До складу продуктових наборів входило кілька кілограмів круп і макаронних виробів, олії та інших продуктів першої необхідності. Найбільш потребують отримали і матеріальну допомогу.

Нагадаємо, що Одеська єпархія вже більше двох років надає гуманітарну допомогу спочатку вимушеним переселенцям з охоплених військовими діями регіонів нашої країни, а потім і нужденним одеситам, так як економічна криза поставила багатьох городян на грань виживання.

Читайте також: ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. В єпархії знову надали гуманітарну допомогу для переселенців та нужденних одеситів

І надалі Одеська єпархія буде продовжувати гуманітарну місію, допомагаючи всім, хто потребує і духовно, і матеріально подолати труднощі нашого часу.

Читайте також: ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Керівник соціального відділу єпархії провідав маму, яка народила п’ятьох діток

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

 

За матеріалами сайту: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *