КІРОВОГРАДСЬКА ЄПАРХІЯ. Соціально-духовна підтримка хворих

news_big_305777 липня, в день святкування Різдва Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана, настоятель Спасо-Преображенського храму м. Помічна протоієрей Діонісій Буренко з пастирським візитом відвідав Помічнянську міську лікарню. Священик провідав хворих і персонал даного медичного закладу, окропив усіх Святою водою та благословив іконками. Батюшка Діонісій побажав хворим швидкого видужання, а також запросив пацієнтів в церкву на службу і запевнив, що краще зустрічатися у храмі, ніж в лікарні.

9 та 11 липня настоятель Спасо-Преображенського храму м. Помічна протоієрей Діонісій Буренко відвідав Помічнянську міську лікарню, де причастив хворих Святих Таїн Тіла і Крові Господніх. Батюшка побажав пацієнтам зцілення їхніх душ і тіл.

15 липня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння, протоієрей Андрій Бобрик разом із благочинним Добровеличківського округу протоієреєм Діонісієм Буренко відвідали з пастирським візитом людей для духовної підтримки, котрі знаходяться в паліативному відділенні Кіровоградської центральної міської лікарні №1.
Батюшки, заходячи в палати до кожного хворого, спочатку читали молитви зі зверненням до Бога про допомогу людям з важкими недугами та помазували святим єлеєм, після молитви бесідували із пацієнтами на духовні теми, розповідали їм про важливість Таїнств Сповіді та Причастя в житті християнина та відповідали на їхні запитання. На завершення місії батюшки бажаючим подарували Священне Писання.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Кіровоградської єпрахії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *