ВОЛИНСЬКА ЄПАРХІЯ. Сім’ям загиблих воїнів АТО передано матеріальну допомогу

01082016002-624x4681-300x225Уже не вперше громада Хрестовоздвиженського храму села Ощів допомагає українським воїнам, збирає матеріальну допомогу, продукти, піклується про сім’ї загиблих АТОвців із Ощева.

З благословення настоятеля Хрестовоздвиженського храму села Ощів священика Романа Світлика церковною громадою села було зібрано понад тисячу гривень для сімей загиблих Володимира Павлюка та Олександра Міхєєва. На ці кошти були придбані найнеобхідніші речі, адже син воїна Олександра Богданчик є важко хворим, потребує значної матеріальної та духовної підтримки. 1 серпня допомогу передали його мамі  Альоні. Вона не могла стримати сліз, коли отець Роман передавав їй такі потрібні речі.
Радісною була передача речей і для дочки Володимира Павлюка Маші, яка 1 серпня святкувала свій День народження. А якою щасливою була мама Володимира Віра, якій церковна громада подарувала нові хустинки. І хоча зібрана сума і не є великою, парафіяни щиро вірять, що їхня жертва буде вгодна Богу, адже віддали вони частинку своїх душ і сердець. Церковна громада і надалі продовжуватиме піклуватися про сім’ї тих, хто віддав своє життя задля найдорожчого – миру і спокою на Богом береженій українській землі.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Волинської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *