КІРОВОГРАДСЬКА ЄПАРХІЯ. Розпочались зустрічі в рамках програми «Зцілення душевних травм»

news_big_307895 серпня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння, протоієрей Андрій Бобрик разом із психологом Аксьоновою Тетяною провели першу зустріч з групою людей по зціленню душевних травм.

Заняття відбуваються за програмою розробленою спеціалістами в сфері психології, перекладачами і знавцями Біблії та служителями Церкви. Дані напрацювання використовувались у 50-ти країнах і 5-ти континентах з метою допомогти людям, котрі переживають душевні травми і знаходяться в маргінальному стані.

Читайте також: Представники Соціальних відділів УПЦ взяли учать у міжнародному проекті «Зцілення травм»

За планом передбачено шість зустрічей по дві години, котрі є певними сходинками крокування людини до завершального етапу – принести свою біль до Христа і як ми можемо навчитись прощати інших. Сьогодні перша зустріч була присвячена темі: «Якщо Бог нас так любить, чому ми страждаємо»?

Читайте також: Керівник єпархіального відділу взяв участь у міжнародному семінарі «Зцілення душевних травм»

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Кіровоградської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *