ВОЛИНСЬКА ЄПАРХІЯ. Перший урок вуличної школи добра

zkaWJs1ak5I-1024x682Сьомого червня відбувся перший урок вуличної школи добра на тему «Усі різні – усі рівні». Вулична школа є просвітницьким проектом відділу Волинської єпархії місія соціальної допомоги дітям. Співорганізаторами школи є клуб «Патріот Батьківщини», що діє при Палаці культури  м. Луцьк.

Головна ідея школи нести до людей заклик робити добрі справи, ставати кращими. На першому уроці  намагалися зрозуміти твердження, що усі різні та усі рівні. Так, і дійсно перед Господом Іісусом Христом ми усі рівні, усі будемо відповідати за свої вчинки.

Піднімалася тема про дітей з особлими потребами, а саме  чи можемо їх назвати діти з особливими можливостями, чи є в них хоть якісь маленькі, але можливості. З розповідей керівників громадських організацій, що опікуються дітками з особливими потребами, діти мають лише одну потребу, щоб їх любили, тоді і можливості з’являться.

Урок закінчився майстер-класом для усіх присутніх від майстрині Ірини Голощапової, малювави у стилі зентагл.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Волинської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *