ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Інваліди регіону об’єдналися за спільною молитвою

_73O6086[1]12 серпня 2016 року в Свято-Успенському чоловічому монастирі Одеси митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел прийняв групу інвалідів-візочників, які проходять реабілітацію в санаторіях Одещини.

Гості обителі прибули на зустріч з архієреєм на чолі з керівником громадської організації «Одеська обласна організація інвалідів «Інваліди Надії В Майбутнє» О.Н.Луц, щоб за традицією помолитися про мир в Україні і отримати благословення на подальші добрі справи.

Вітаючи гостей, Преосвященний владика зазначив, що радий продовженню доброї традиції спільної молитви інвалідів з різних регіонів України в одеському монастирі. «Ви приходите в монастир, для того щоб звершити тут молебень за мир і злагоду в нашому суспільстві, в нашій багатостраждальній Україні. Щоб випросити Божого благословення для всіх нас, і щоб світ став надбанням кожної сім’ї, кожного людського серця і загалом нашої держави», – підкреслив митрополит Агафангел.

Також Його Високопреосвященство подякував Ользі Миколаївні за служіння хворим людям і побажав присутнім інвалідам здоров’я та одужання. «Ми віримо, що Господь з вами, а це найголовніше. Господь – наша надія, віра і втіха », – сказав архієрей.

Потім митрополит Агафангел вручив О.Н.Луц архіпастирську грамоту і благословив на продовження благих справ. Кожен з інвалідів отримав з рук Його Високопреосвященства пам’ятні подарунки.

У свою чергу, всі присутні сердечно подякували митрополиту Агафангелу за постійну увагу до потреб інвалідів, а також духовну і матеріальну підтримку.

Потім гості обителі помолилися за молебнем за мир в Україні, після чого для них була організована екскурсія по монастирю. На завершення всіх пригостили обідом в братській трапезній монастиря.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *