Міжнародна співпраця Української Православної Церкви в гуманітарній сфері

115 вересня, Голова Синодального Відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань прийняв уповноваженого представника Міжнародної благодійної організації «Diakonie Katastrophenhilfe» («Дияконія під час катастроф») Аннет Вібе (Annette Wiebe). Під час зустрічі були обговоренні питання співпраці в гуманітарній сфері, на зустрічі були присутні відповідальні співробітники Синодального Відділу в даній сфері.

Міжнародна організація «Diakonie Katastrophenhilfe» надає гуманітарну допомогу в різні країни світу для людей, які стали жертвами стихійних лих, війни або переселення. Складна ситуація на сході України не стала винятком для цієї поважної організації.

Аннет Вібе, як керівник проектів «Diakonie Katastrophenhilfe» в Європі, зазначила вагомий внесок Української Православної Церкви у вирішенні гуманітарних проблем українського народу. На завершення зустрічі отець Владислав підніс для Аннет ікону преподобного Іллі Муромця, захисника своєї Вітчизни, з побажанням, щоб наші справи прикрашали не тільки земні подвиги, але й моральні та духовні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *