СУМСЬКА ЄПАРХІЯ. В Угроїдах завершилась благодійна акція по збору продуктів для воїнів АТО

img_4499Благодійна акція по збору продуктів тривалого вжитку, оголошена Іллінською православною громадою 14 серпня 2016 року, завершила свою роботу. Акція тривала впродовж місяця, до 14 вересня включно і була покликана на допомогу воїнам АТО.

«Можна сказати, що ця благодійна акція ввійшла в традицію Іллінської громади. Відбувається вона вже не перший рік і має свої результати. Жителі Угроїд, Наумівки та Тур’ї діляться зібраними плодами нового урожаю: приносять в храм овочі, власноруч приготовлену консервацію, зібраний мед, а хто приносить і придбані в магазині пакети муки, засипок, цукру тощо. Кожен по своїх можливостях, але головне, що об’єднує всіх учасників цієї благородної справи: роблять вони це від щирого серця», – говорить настоятель Іллінського храму протоієрей Сергій Зеленський.

Читайте також: СУМСЬКА ЄПАРХІЯ. Завершено Шосту благодійну акцію «До світлого Дня — світлі вчинки»

У п’ятницю, 16 вересня, зібрані продукти були відправлені на пункти свого призначення. Будемо сподіватись, що разом з продуктовим вантажем адресатам потрапить і частинка сердечного тепла учасників акції. А це значить, що зроблене добро навзаєм повернеться кожному щирою вдячністю.

За матеріалами сайту: Сумської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *