Сердечно дякуємо! Сьогодні БФ «Фавор» офіційно оголошує про закриття проекту «Котюжини – Домовик Храм»

Милістю Божою знайшлися добрі люди, які змогли взяти на себе витрати по завершенню внутрішньої обробки Котюжинського храму і закупівлю необхідної церковного начиння, тим самим компенсувавши відсутню суму в 58 252 гривень!

Коли перший храм, в якому православна громада села молилася багато десятиліть поспіль, був відібраний представниками УПЦ КП, здавалося, що побудувати нову церкву справа майже нереальна. Дійсно, для маленького села на Західній Україні, зібрати необхідні матеріальні засоби, – а це сотні тисяч гривень, – з людської точки зору неможливо. Але те, що неможливо людині, можливо Богу!

Саме з допомогою Божою гроші селянам вдалося зібрати, і інакше, як дивом, це не назвеш.

У свою чергу, ми – співробітники Фонду, дуже раді, що змогли взяти участь в цій благій справі. Адже завдяки тому, що громада Котюжини звернулася в «Фавор», Господь послав жертводавців, які в рекордно короткі терміни змогли побудувати храм.

Звичайно, їх допомога підкріплювалася молитвами всіх тих, кому не байдужа доля нашої Церкви. І звичайно ж, без Божого благословення нічого б не вийшло.

За час, що пройшов від початку будівництва храму, люди навчилися уважніше ставитися один до одного – громада зміцніла, стала більш цілісною і живою. Тепер кожен її член не просто номінальний християнин, а щиро відданий Христу молитовник і делатель на ниві Господній.

Віруючі села Котюжини і наш благодійний фонд від щирого серця дякують усім жертводавцям, благодійників і тих, хто підтримував нас в своїх молитвах. Цей проект ще раз довів, що з Божою поміччю ми можемо зробити дуже багато!

За матеріалами: Програма “40 храмів”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *