БОРИСПІЛЬСЬКА ЄПАРХІЯ. На Святки керівник молодіжного відділу допоміг організувати різдвяну казку для людей які потребують захисту і підтримки

8 січня 2018 року до калитян-пенсіонерів, які перебувають під опікою соціальних працівників, завітала різдвяна казка. Організувати її для стареньких бабусь та дідусів допоміг керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков, який є настоятелем одного з храмів смт Калита. До акції долучилась місцева молодь та працівники соціального відділу селища. Вони вітали стареньких колядками та солодкими подарунками. Радість прийшла у домівки понад 20-ти людей, які потребують нашого захисту і підтримки. Вони ж у свою чергу віддячили сльозами радості та словами вдячності.

За словами отця Максима подібні заходи є надзвичайно важливими для морального виховання сучасної молоді, адже вони прищеплюють повагу, любов до ближнього і милосердя до оточуючих.  А головним пріоритетом в житті має бути основна заповідь Господа – жити по-християнськи.

За матеріалами: Бориспільської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *