ОЛЕКСАНДРІЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Вони теж люблять співати, грати, танцювати та веселитися

15.01.18 ГО ”Серце матері” разом з Коломицькою Тетяною, яка є віце-президентом з культурно-масової роботи благодійного духовного фонду „Майбутнє нащадків”, педагогом-організатором СШ № 113 м. Києва та студенткою 3 курсу КМАЕЦМ -Коломицькою Дариною, за підтримки протоієрея Алексія Микитенка з громадою храму св.в.мч. Анастасії та Феодора, протоієрея О.Шнякіна з приходом храму Благовіщення Пресвятої Богородиці та ієрея Дмитра Сичова з громадою, храму преподобного Варсонофія Херсонського та Олександрійського, також за допомогою підприємців-благодійників нашого міста Олександрії Миколи та Наталії, Ігора та Світлани, Ксенії, Наталії Сибирцевої-Непейводи та багатьох інших, відвідали Знам’янський будинок інтернат 3-4 профілю ( для дітей та осіб з інвалідністю).
Дітям представили святкову розважальну програму з вертепом та постановкою казки про „Різдвяну свічку”,спільними іграми,танцями. Також сьогодні дебютувала К. Кулішова, це одна з підопічних ГО, яка виконала разом з Коломицькою Дариною пісню.
Після привітань маленьким гостям свята вручили солодкі подарунки та спільно виконали декілька пісень.
Дякувати Богу, що є люди які відкликаються і з великим задоволенням підтримують наші ідеї, наших дітей, підтримують діток, які потребують цієї уваги та допомоги. Діти з інвалідністю це звичайна малишня, яка теж любить співати, грати, танцювати та веселитися.

ГО «Серце матері»

За матеріалами: Олексанріївської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *