ВІННИЦЬКА ЄПАРХІЯ. Святкова благодійність православних громад Вінниці

8 січня 2018 року з благословення Високопреосвященнішого Симеона, митрополита Вінницького і Барського, керівник відділу благодійності та соціального служіння Вінницької єпархії протоієрей Олександр Орайло разом зі співробітниками вітали з Різдвяними святами соціальні заклади: Вороновицький дитячий будинок «Родинний дім» та «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей». Отець Олександр привітав дітей зі святами та розповів про свято Різдва Христового. Діткам було представлено святкову програму, в якій лунали колядки та святкові вірші. Усі діти отримали різдвяні подарунки та іграшки.

Цього ж дня громада вінницького храму святих Косьми і Даміана (настоятель архімандрит Донат (Синиця) спільно з керівником відділу благодійності та соціального служіння протоієреєм Олександром Орайло завітали до Вінницького обласного будинку – інтернату геріатричного профілю, де проживає близько 70 одиноких людей похилого віку. Отець Донат привітав мешканців та працівників закладу з Різдвяними святами, після чого під спів колядок парафіяни роздали стареньким Різдвяні подарунки.
Також був відвіданий Вінницький обласний дитячий будинок змішаного типу «Гніздечко» та будинок «Малюка». Діток вітали віршиками і колядками та подарували солодощі.
За матеріалами: Вінницької єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *