ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Молодіжний актив Свято-Іверського Одеського чоловічого монастиря відвідав школу-інтернат в с. Михайлівка Саратського району

12 березня 2018 року, з благословення Високопреосвященнешего Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського, молодіжний актив Свято-Іверського Одеського чоловічого монастиря на чолі з її керівником ієреєм Іоанном Скалозуб відвідали дітей Михайлівській школи-інтернат, яка знаходиться в селі Михайлівка Саратського району Одеської області.

Спочатку отець Іоанн Скалозуб звершив подячний молебень, після чого від імені всього Іверського молодіжного активу сердечно подякував за теплий прийом і щиру молитву всіх дітей і працівників інтернату, побажавши всім здоров’я і успіхів у навчанні.

Для дітей інтернату були куплені: понад 500 кілограмів побутової хімії, більше 200 нових сорочок і штанів для хлопчиків, більше 40 нових сумочок для дівчаток і подарунки для всіх.

В даний момент в Михайлівській школі-інтернат знаходиться 85 дітей від 6 до 16 років.

Директор інтернату Спориш Віктор Андрійович від себе особисто і від усіх працівників інтернату подякував за подарунки і посильну допомогу.

За матеріалами: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *