“Зроби подарунок сиротам та дітям з інвалідністю на Великдень! Відділ соціального служіння при Кафедральному соборі УПЦ проводить збір благодійних пожертвувань”

Відділ соціального служіння при Кафедральному соборі УПЦ проводить збір благодійних пожертвувань для дітей-сиріт, онкохворих дітей, дорослих і дітей з обмеженими можливостями.

Великдень – свято родинного затишку і любові, коли ми забуваємо про повсякденні турботи і насолоджуємося життям в колі рідних і близьких нам людей. Ми долаємо сотні кілометрів, щоб тільки побачити рідних.Ми даруємо один одному подарунки, усмішки і любов. Очі світяться від щастя, а серця переповнює любов і бажання дарувати радість іншим. Разом з тим ми часто забуваємо, що є багато дітей, які не мають сім’ї, яким ніхто не дарує в цей день подарунки, усмішки і головне любов і турботу.

Ми не можемо замінити дітям батьків, зцілити дітей з обмеженими можливостями, але можемо ми подарувати свою любов, турботу і надію на краще майбутнє.

Зробіть дитині подарунок!

Бажаючі зробити подарунок дітям можуть приносити настільні ігри, іграшки, набори для творчості, спорттовари, канцтовари, книги духовно-просвітницького змісту, нові речі, солодощі та ін. В Кафедральному соборі.
В день свята Ваші пожертвування будуть передані в дитячі будинки, інтернати, онкологічні центри.

Такі привітання вже стали традицією для Кафедрального собору і про це можна побачити на сторінках нашого сайту.

Зігріємо дітей любов’ю! Подбаймо про майбутнє покоління Церкви і держави!

Подарунки можна приносити за адресою: м.Київ, (ст.м.Либідская) Залізничне шосе 3, корп.1, каб.8.
Режим роботи: пн-чт з 10.00 до 18.00 тел .: (044) 529-22-44
________________________________________________________________________________
Реквізити для перерахувань:

ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Р/р: 26007060210162

МФО: 300711

ОКПО: 34880633

Релігійна громада парафії Кафедрального собору Української Православної Церкви на честь Воскресіння Христового в Печерському районі м.Києва.
Призначення платежу: благодійна допомога дітям-сиротам.

За матеріалами: Кафедрального собору УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *