Програма “40 храмів”: у проекта з’явився свій сайт.

Багато з вас, напевно, вже чули про такий проект, як Місія “Крапля Миру” і Програма “40 храмів” – чудовоу ініціативу благодійного фонду “Фавор”, спрямован на підтримку громад Української Православної Церкви, що внаслідок захоплень на Західній Україні втратили свої храми.

Для тих, хто чує про це вперше: програма “40 храмів” допомагає постраждалим громадам у будівництві та благоустрої нових храмів – сьогодні це, напевно, єдиний можливий спосіб по-справжньому підтримати своїх братів та сестер по вірі і примирити тих, хто ворогує, усунути підгрунття розбрату. Тому що, новозбудовані храми в місцях протистояння – це не тільки втішені громади, а й залагоджені конфлікти між односельцями та співвітчизниками, тому програму «40 храмів» сміливо можна назвати миротворчим проектом.

І сьогодні у нього з’явився свій сайт: sorok.church.ua.

Тут ви зможете ознайомитися з усіма проектами програми – активними і завершеними, а також взяти участь і підтримати їх. Стрічка новин розповість вам про останні події, пов’язані з програмою – етапах будівництва, новинах із життя громад, ситуації навколо захоплень і багато іншого. За бажанням, ви зможете залишити свої відгуки та коментарі, а також зв’язатися з нами.

Сайт працює на порталі church.ua – в мережі офіційних сайтів Української Православної Церкви. Що це означає і які переваги це дає, можна прочитати тут.

Будемо раді бачити вас на sorok.church.ua і дізнатися вашу думку про проект!

Будівництво храму – це будівництво миру! Давайте будувати мир разом!

Довідка:

26 липня 2017 року відбулося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви, під час якого Синодальному відділу з соціально-гуманітарних питань спільно з благодійним фондом «Фавор» було доручено реалізувати благодійну місію «Крапля Миру», в рамках якої передбачити збір коштів для будівництва нових храмів для громад, у яких було відібрано церковне майно.

За матеріалами Програми “40 храмів”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *