Соціальний відділ Кафедрального собору УПЦ відвідав біженців Донбасу в санаторіях «Супутник» і «Пуща-Водиця»

Під час Пасхального тижня соціальний відділ Воскресенського кафедрального собору УПЦ, з благословення єпископа Бородянського Варсонофія, відвідує лікарні, притулки і дитячі будинки. Серед багатьох місць, де часто з’являються соціальні працівники собору з подарунками і гуманітарною допомогою, є табір для біженців з Донецької та Луганської областей.

9 квітня соціальний відділ відвідав переселенців в санаторіях “Супутник” (вул. Юнкерова 14) і “Пуща-Водиця” (вул. Юнкерова 9/13). Уже четвертий рік соціальний відділ відвідує центри переселенців з Донецької та Луганської областей, що знаходяться в санаторіях Пуща-Водиці.Соціальний відділ Кафедрального собору привітав жителів містечок зі святом Пасхи і передав їм паски, бісквітні рулети, набори цукерок.

За надану допомогу і моральну підтримку, представники організаційного комітету висловили щиру подяку громаді Кафедрального собору УПЦ та єпископу Бородянському Варсонофію. Люди раді будь-якій допомозі: і продуктам, і теплому одягу. Вони раді не тільки самої турботі, а й увазі, спілкуванню з ними. Їм важливо відчувати, що держава і співвітчизники їх не кинули в скрутну хвилину, а відчувають їх біль і втрату.

Бажаючі допомогти переселенцям з Донецької та Луганської областей, можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору із зазначенням платежу, а також пожертвування речові. Соціальний відділ Воскресенського кафедрального собору УПЦ приймає від населення речі, продукти, ліки, чаї \ трави, ковдри, духовну літературу. Пожертви розподіляються для біженців, малозабезпечених, інвалідів та дітей.

Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Залізничне шосе 3 (метро Либідська), територія, де будується собор, адміністративний корпус №1, каб.8, прийом речей з ПН-ПТ 9-00 до 17-00.

За матеріалами Кафедрального собору

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *