БОРИСПІЛЬСЬКА ЄПАРХІЯ. Духовенство на чолі із благочинним Другого Бориспільського благочиння привітало родини сімейного типу, літніх і нужденних людей з Пасхою

9-го квітня 2018 року, у Світлий Понеділок, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварьського, духовенство Другого Бориспільського округу на чолі благочинним Другого Бориспільського округу, архімадритом Фегностом (Юраш) привітали з Світлим і Радісним Святом Славного Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа, родини сімейного типу у с. Проців та с. Ревне, та літніх і нужденних людей які знаходяться у стаціонарному відділенні для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян у с. Ревне, Бориспільського району.

У с. Проців, благочинний Другого Бориспільського благочиння, відвідав будинок сімейного типу родини Колотуші. Під час зустрічі разом з традиційними Пасхальними дарунками, отець архімандрит привітав велику родину з радісним святом Воскресіння Христового і побажав батькам витримки та терпіння і надалі залишатися для своїх вихованців яскравим прикладом людяності і жертовності, а вихованців закликав до послуху і підтримки один одного і батьків.

Далі отець благочинний у супроводі прот. Доримедонта Іримеску та прот. Георгія Пилипчукка відвідали  стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян у с. Ревне, де духовенство радо зустрічали мешканці та персонал закладу на чолі з завідуючою відділення Сущенко О. М. Отець Феогност привітав всіх присутніх з Великоднем, побажав їм у доброму здоров’ї зустріти ще не одне таке велике свято, а головне – мати над собою Божу милість, Божу ласку і Боже благословення.

Духовенство не забуло відвідати у кімнатах людей, які через фізичні немощі вже не можуть бути присутні на загальній зустрічі зі священнослужителями, поспілкувалися з ними і вручили пасхальні гостинці.

Наприкінці зустрічі завідуюча відділення Оксана Миколаівна подякувала отцю Феогносту за постійну турботу та підтримку її підопічних.

Наприкінці дня духовенство відвідали родину Зубчуків де привітали зі Світлим днем Святої Пасхи батьків і вихованців будинку сімейного типу.

За матеріалами Бориспільської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *