КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Великодні привітання в Воскресенському кафедральному соборі УПЦ. Паски для людей похилого віку та малозабезпечених

До світлого свята Великодня соціальний відділ організував привітання малозабезпечених людей у вигляді пасхальної подарункової паски і пиріжків. Єпископ Бородянський Варсонофій привітав всіх, хто прийде в цей день зі святом і вручив кожному паску.

У Кафедральному соборі УПЦ на честь Воскресіння Христового на протязі всього року здійснюється харчування для малозабезпечених і людей похилого віку у вигляді свіжої випічки (пиріжків) або продуктових передач.
11 квітня, поруч з каплицею благовірного князя Ярослава Мудрого, була здійснена вітальна акція і роздано більше сотні великодніх пасок.

У святі і святкові дні Пасхального тижня і наступних днів в православній традиції належить вітати не тільки побратимів по вірі, але і людей малозабеспечених, хворих, дітей сиріт, інвалідів. У вірних Христу є радісне відчуття свята, з яким вони хочуть ділитися з усіма.
Немає нічого більш радісного, ніж бачити посмішки старих, дітей, людей з проблемами здоров’я. Якщо вони бачать, що для них робиться хоч щось мале в цьому житті, що хтось пам’ятає про них і піклується. Нехай в ці святкові дні,
якомога більше людей відчує підтримку, увагу і допомогу від нас, церковних людей, щоб у всьому прославлявся наш загальний і єдиний Бог.

Громада Кафедрального собору дуже вдячна людям, які надають допомогу дітям, інвалідам, сиротам, багатодітним сім’ям через пожертвування речами, іграшками, продуктами, фінансами, духовною літературою.
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» р \ с 26007060210162 МФО 300711 ОКПО 34880633 із зазначенням платежу, а також принести речові пожертви.
Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Залізничне шосе, 3 (метро «Либідська»), територія, де будується собо, адміністративний корпус №1, каб.8, прийом речей з ПН-ПТ, з 10-00 до 18-00.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *