СУМСЬКА ЄПАРХІЯ. Оголошено результати Восьмої благодійної акції “До Світлого Дня – світлі вчинки”

11 квітня 2018 року в актовій залі Сумського єпархіального управління відбулася прес-конференція для Сумських ЗМІ з приводу підведення підсумків збору коштів в рамках Восьмої благодійної акції допомоги у лікуванні онкохворих дітей Сумщини “До Світлого Дня – світлі вчинки”. На запитання журналістів відповідали протоієрей Георгій Тарабан, секретар і прес-секретар Сумської єпархії Української Православної Церкви, Лариса Леонідівна Якубенко, повноважний представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області, Оксана Миколаївна Кириленко, головний продюсер філії  ПАТ НСТУ «Сумська регіональна дирекція», Ліана Кузьмівна Нікітенко, завідувач відділення гематології та онкології СОДКЛ.

Отець Георгій привітав усіх присутніх від імені архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія та подякував усіх, хто долучився до акції. Співорганізатори розповіли про особливості перебігу акції 2018 року та відповіли на запитання журналістів.

Загальна сума коштів, зібраних в рамках акції у 2018 році – 867 211 гривень. Нинішнього року результат акції перевершив попередній майже на сто тисяч гривень. Це наймасштабніша благодійна акція в Сумській області, що організована і проводиться Сумською єпархією Української Православної Церкви та філією ПАТ НСТУ «Сумська регіональна дирекція» з 2011 року.

Оргкомітет формує список медичних препаратів, які буде придбано за зібрані кошти та передано до відділення онкогематології СОДКЛ для лікування маленьких пацієнтів.

За материалами Сумської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *