КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Подарунки дітям до Великодня. Соціальний відділ Кафедрального собору та протоієрей Павло Білий відвідали дитячий притулок

19 квітня, співробітники соціального відділу Воскресенського Кафедрального собору УПЦ та протоієрей Павло Білий відвідали Київський центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1 (Пр.Маяковського, 28-В).

З благословення єпископа Бородянського Варсонофія в притулок було перевезено партія кондитерських виробів (цукерки), печиво, пиріжки, бісквітні рулети, фрукти (банани, яблука, лимони, ігри настільні), дитячу Біблію.

Для спілкування зі священнослужителем зібралися всі вихованці та персонал закладу. Протоієрей Павло провів бесіду, відповів на питання і від імені єпископа Варсонофія привітав дітей зі святом Пасхи. Велику частину часу священик приділив темі пасхальної радості у християн, адже в свято Пасхи, християни, як ніколи згадують про Христа і сповіщають всім про чудо Воскресіння.

«Христос воскрес!» – ще раз і вже на прощання сказав о.Павел, – “воістину воскрес!», Відповіли хором діти, попрощалися до наступної зустрічі і спілкування. Саме спілкування – найважливіше для дітей. Особливо для дітей без батьків або дітей, у яких складні відносини в родині, тому сподіваємося, що наші діти не будуть перебувати поза увагою, і кожен по силам зможе допомогти словом чи ділом.

Громада Кафедрального собору дуже вдячна людям, які надають допомогу дітям, інвалідам, сиротам, багатодітним сім’ям через пожертвування речами, іграшками, продуктами, фінансами, духовною літературою.

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» р \ с 26007060210162 МФО 300711 ОКПО 34880633 із зазначенням платежу, а також принести речові пожертви.

Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Залізничне шосе, 3 (метро «Либідська»), територія, де будується собор, адміністративний корпус №1, каб.8, прийом речей з ПН-ПТ, з 10-00 до 18-00.

За матералами Кафедрального собору УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *