БОРИСПІЛЬСЬКА ЭПАРХІЯ. Соціальний відділ Бориспільськоі єпархії поздоровив з Пасхою нужденних подарунками

Соціальний відділ Бориспільськоі єпархіі  продовжує свою  роботу  і в святкові дні. Цього разу , волонтери  відділу, згідно з традицією,   зібрали з усіх приходів єпархіі  подарунки і матеріальні пожертвування для привітання з Великоднем і Радоницею усіх нужденних, обездолених і просто тих, хто цього потребує.

Очільник відділу  протоієрей Георгій Носач разом зі своіми помічниками відвідали декілька  установ в місті Борисполі.  Як завжди, вони приіхали не з пустими руками. Перш за все,  діти з реабілітаційного центру для  інвалідів та дітей інвалідів  “Наш дім”, отримали  солодощі, пасхальну випічку, печиво та продукти до ідальні. Розмова з директором центру стала продовженням подальшоі співпраці з цим закладом. Адже матеріальна допомога, це лише одна складова частина соціальноі роботи. Діти інваліди потребують і духовноі допомоги, яка має бути адаптована до іх можливостей. Для цього є всі можливості і бажання обох сторін.

Військова  частина Національноі гвардіі  в с. Старе також отримала від вірян привітання зі святами, як подяку за служіння Батьківщині.  Для молодих вояків   будь-які домашні   ласощі нагадують ім про домівку і мамину турботу. Сюди  працівники відділу привезли  паски, крашанки, печиво, цукор, олію, крупи.

А в  Бориспільський міський територіальний центр   соціального обслуговування волонтери  відділу приходять як давні і близькі друзі. Вже не один раз вони привозили сюди цілі мішки продуктів, хлібобулочних виробів, консерваціі, а цього разу ще додали паски для  подальшоі роздачі малозабезпеченим сім’ям, старим та хворим.

Нехай Пасхальна радість прийде до всіх людей, які потребують людськоі уваги та турботи!

За матеріалами Бориспільської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *