ДОПОМОЖІТЬ ДІТЯМ ЗІ СХОДУ: 27 грудня в галереї «Соборна» відбудеться благодійний ярмарок-аукціон «Наша лепта»

afisha_2

Запрошуємо Вас відвідати різдвяний благодійний ярмарок-аукціон «Наша лепта», який відбудеться 27 грудня в галереї «Соборна» (Залізничне шосе, 3) з 10:00 до 16:00.

Різдвяний благодійний ярмарок-аукціон проводиться з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Куратор проекту – єпископ Васильківський Миколай.

Організатори заходу: Печерське благочиння та храм на честь святителя Миколая Чудотворця при Київській міській лікарні №17, Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору УПЦ (Галерея «Соборна»).

Церква здійснює свою благодійну місію ще з першохристиянських часів. І сьогодні у скрутні та нелегкі часи, коли збільшується чисельність тих, хто потребує допомоги, особливо важливого значення набуває благодійність.

Даний захід є покликом наших сердець та бажанням щирої допомоги, нашою лептою в скарбницю небайдужості, людяності та любові до ближнього.

Однією із незахищених та вразливих категорій населення завжди були й залишаються діти. Допомога дітям, які постраждали в східних регіонах нашої держави, дітям, що за складних економічних обставин зостались сам на сам із тяжкими та невиліковними хворобами, і є метою проведення нашого заходу. Ми збираємо кошти, аби мати можливість профінансувати їх лікування, що дасть змогу багатьом із них згодом повернутись до радісного та здорового життя.

Предметом Вашої добровільної пожертви можуть бути як кошти, так і речі: одяг (для дорослих та дітей), книги, іграшки тощо.

Віримо – ми зробимо добру справу разом!

Ви можете внести свою лепту в добру справу:

перерахувавши кошти на банківський рахунок храму свт. Миколая Чудотворця:

р/р 26000411851 в Київській філії Морського Транспортного Банку

МФО 300829 РГ УПЦ Парафії Святителя Миколая Чудотворця

код 25917337

Призначення платежу: Благодійна допомога «НАША ЛЕПТА»

Надавши речі: одяг (для дорослих та дітей), іграшки, книжки тощо: за адресою: пров. Лабораторний, 18, храм свт. Миколая Чудотворця. Речі приймаються з 9:00 до 21:00.

Тел. для довідок: 067 583 35 33, 095 793 23 50

Додаткова інформація на сайті sv-nikolay.kiev.ua

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *