Голова Місіонерського відділу на свято Хрещення Господнього відвідав дитсадок та лікарню для вчених

19 січня, у день Хрещення Господнього, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія голова Місіонерського відділу Київської єпархії ієрей Георгій Крючков відвідав дошкільний заклад з гімназичними групами № 2/124 «Казка» у м. Києві при Міністерстві внутрішніх справ України.

Спілкуючись із вихованцями, вихователями та батьками отець Георгій розповів про значення свята. Священик звершив молебень, у якому прийняли участь усі діти, хором читаючи молитву «Отче наш». Діти також помолилися за мир в Україні, просячи Божої допомоги для себе та своїх близьких.

Після молебню всіх присутніх, а також приміщення навчального закладу було окроплено святою водою. На завершення свята відбувся урочистий концерт, учасники якого отримали подарунки.

Цього ж дня отець Георгій відвідав Лікарню Вчених НАН України у м. Києві. Голова Місіонерського відділу звернувся з пастирським словом настанови до медичного персоналу лікарні та хворих, відповів на запитання та помолився за найшвидше одужання хворих.

Медичний персонал, пацієнтів та приміщення лікарні було окроплено святою водою. Усім бажаючим було роздано духовну літературу.

За матеріалами сайту Митрополії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *