КІРОВОГРАДСЬКА ЄПАРХІЯ. Служіння людям похилого віку

news_big_272497 березня, в рамках благодійного проекту «Подаруй частинку свого серця», керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик, разом із волонтерами Олександром, Костянтином, Оленою, Микитою і Максимом, відвідали літніх самотніх людей притулку «Милосердний самарянин» та привітали їх із масляним тижнем і весною.
Добродійники постарались принести самотнім бабусям і дідусям святкову радість своїм щирим спілкуванням. Заходячи у кожну кімнату дарували квіти та бажали душевної весни, віри, терпіння, Божої допомоги і внутрішніх сил у несені життєвого хреста.
Час підходив до завершення і потрібно було вже прощатись, насельники притулку були дуже вдячні за тепле спілкування і за те, що вони відчули себе не самотніми. Саме з такою метою і було засноване волонтерське служіння людям похилого віку.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

За матеріалами сайту: Кіровоградської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *