Предстоятель Української Православної Церкви привітав дітей з функціональними обмеженнями зі святом Пасхи.

IMG_10491 травня, у день Світлого Христового Воскресіння, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій на території Києво-Печерської Лаври зустрівся із дітьми з функціональними обмеженнями та їхніми батьками. Зустріч була підготовлена Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Київській міській державній адміністрації, та Синодальним відділом з соціально-гуманітарних питань. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство привітав діток, їхніх батьків, волонтерів та представників міської влади із світлим днем Христового Воскресіння, побажав міцного здоров’я, Господнього благословення, миру та добра, вручив святкові подарунки та благословив усіх.

Близько 50-ти дітей отримали Великодні подарунки від Предстоятеля.

Учасники духовного дитячого хору «Радуйся», що діє при столичному храмі святих мучеників Косми та Даміана, виконали для всіх учасників свята духовні піснеспіви та канти.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *