КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. У Білогородському благочинні відбувся ІІ Дитячий великодній фестиваль “Україна як писанка”

IMG_9067_1-vi02 травня 2016 року, на другий день Пасхи, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія та Високопреосвященнішого архієпископа Макарівського Іларія, у Білогородському благочинні Київської єпархії було проведено ІІ Дитячий великодній фестиваль „Україна як писанка”.

У заході взяли участь вихованці Недільних шкіл благочиння, а також діти учасників АТО і діти-сироти. В рамках фестивалю було організовано виставку дитячих робіт „Пасхальні мотиви” (малюнки, ліплення, писанки, що були виготовлені у різній техніці), проведено концертні виступи колективів Недільних шкіл та організовано майстер–класи з виготовлення великодніх поробок.

На вулиці для малечі провели традиційні гаївки, спортивні змагання та ігрові конкурси, а для охочих – як дітей, так і дорослих – запрацювала школа дзвонарів.

Наприкінці заходу учасники були нагороджені пам’ятними дипломами, а всі присутні отримали солодкі подарунки.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Макарівського вікаріатства

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *