РІВНЕНСЬКА ЄПАРХІЯ. Допомагає жителям Луганщини

IMG_20160513_144521-1-1024x576Черговий вантаж із допомогою для мирних мешканців прифронтової Луганщини та військовослужбовців відправила сьогодні Рівненська єпархія.

До нас звернувся заступник голови Рівненської районної ради Микола Сальчук із проханням приєднатися до волонтерської місії, що днями вчергове вирушає в зону АТО, коментує Високопреосвященніший Варфоломій, митрополит Рівненський і Острозький. Ми постаралися зреагувати оперативно.

З благословення владики Варфоломія, було зібрано дві тонни гуманітарної допомоги – переважно, це борошно, крупи, цукор та консервація, інші необхідні речі для потреб цивільних мешканців Луганщини та наших військовослужбовців. Вантаж на схід супроводжуватиме клірик Рівненської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму села Завизів протоієрей Сергій Нагай.

На допомогу від вірян Рівненської єпархії чекають у місті Попасна. А у селище Трьохізбенка буде доставлено 400-кілограмовий склопакет для заміни пошкодженого осколками снаряду вікна у місцевому храмі, що постраждав від обстрілу.

Слова щирої подяки хочемо висловити прихожанам Української Православної Церкви, які ось уже два роки безкоштовно надають транспорт для волонтерських поїздок у зону АТО, додає протоієрей Віктор Земляний, відповідальний за врегулювання міжконфесійних конфліктів у Рівненській єпархії. Також велике спасибі за співпрацю адміністрації ВПУ №1, учні якого на благодійних засадах зголосилися допомогти у завантаженні.

Учасники волонтерської місії з Рівненщини уже вирушили в дорогу. Залишається побажати їм Божого благословення на нелегкому шляху. Зустрічай, Луганщино!

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Рівненської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *