ЧЕРКАСЬКА ЄПАРХІЯ. Привезли пасхальну радість до зони АТО

26200Світле Христове Воскресіння приходить до всіх людей, приносить радість, затишок, спокій. Цьогоріч Воскресіння Христове припало на 1 травня. Жителі сіл Безпальче, Жорнокльови, Левченки й Тополі вирішили поділитися цією радістю з воїнами-захисниками, які стоять на сторожі миру в рідній країні. Жителями цих сіл та прихожанами, що були на всеношній службі, зібрана продуктова та лікарська допомога воїнам АТО: разом близько 2 тонн. Цей гуманітарний вантаж настоятель храму Святого Воскресіння села Безпальче, депутат Драбівської районної ради від сіл Жорнокльови та Безпальче архімандрит Лукіан доставив в мотострілковий батальйон, що базується в місті Сєвєродонецьк.
Під час зустрічі з воїнами отець Лукіан, роздавши продукти, вручив кожному карманні іконки, які йому привезли віряни з Греції.
Батюшка висловлює велику подяку всім небайдужим людям, які з розумінням віднеслись до організації цієї поїздки.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695. Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Черкаської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *