БОРИСПІЛЬСКА ЄПАРХІЯ. Єпархіальний відділ відвідав дитячий будинок сімейного типу

thumb18-IMG_9063-19e5230fe60901dd351ee1d6be75cb68Хто з нас, православних християн, не мріяв про наслідування в своєму житті найкращих зразків християнського служіння та доброчинності? Та, зрештою, всі найкращі  наміри закінчувались, хіба що, одноразовою милостинею або пожертвою.  На все інше у нас, як завжди, не вистачає ні сили, ні часу, ні терпіння. Тим більш радісно і зворушливо дивитись на людей, які присвятили цьому усе своє життя, у яких вистачає і душевного тепла, і любові, і терпіння не тільки на своіх трьох діток, але  й на одинадцять чужих. Зрештою, ні батьки, ні діти не відчувають себе тут чужими. Мова йде про дитячий будинок сімейного типу, про батьків Сергія та Оксану Соломах та іхніх чотирнадцятьох дітей, які живуть в місті Борисполі.

Працівники соціального відділу Бориспільськоі єпархіі на чолі з протоієреєм Георгієм Носачем вже давно підтримують дружні зв’язки з цією дійсно унікальною родиною. На Різдвяні свята діти отримали подарунки та відвідали благодійний концерт в Лаврі. Сергій та Оксана пройшли свого часу відповідні курси і ім довірили виховання дітей після розформування державного дитбудинку. Деяких діток вони всиновили ще немовлятами, і хоча цей крок позбавив іх грошовоі дотаціі, та вони про це не жалкують, бо діти ростуть в родині і користуються безмежною любов’ю і піклкуванням. В сім’і панує атмосфера веселоі  доброзичливості, взаємодопомоги, творчості, розумноі вимогливості, і все це покривається взаємною любов’ю. Діти ростуть творчими, працьовитими, , наполегливими. Четверо дітей створили дві танцювальні пари і вже завоювали більше тисячі нагород в спортивно-бальному  виді спорту. Добре, що знаходяться меценати, які підтримують морально і матеріально цих діток і іх батьків. Зараз мама Оксана і старша пара дітей знаходяться на змаганнях в Ізраілі.

Отець Георгій зі своіми волонтерами вже не перший раз відвідує цю родину. Цього разу працівники відділу зібрали для них біля двохсот кілограмів прдуктів – борошна, оліі, макаронних виробві, солодощів та інш. Відбулася цікава устріч з родиною, яка зараз планує літній відпочинок. Можливо, знайдуться і меценати, які зможуть щось ім запропонувати? Родина буде вдячна за щиру допомогу від добрих людей.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26001052744448 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

За матеріалами сайту: Бориспільскої єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *