Добрий киянин

Добрый киянин

 

Проект «Добрий киянин» стартував в грудні 2014 року. Його ініціатор є голова Синодального відділу УПЦ по соціально-гуманітарних питань протоієрей Владислав Диханов.

Мета – допомогти людям, які опинилися в скрутній життєвій ситуації – бездомним, малозабезпеченим.

Що таке проект «Добрий Киевлянин» – дивіться відеопрезентацію:

***

Ще навесні 2014 року учасники програми проекту почали надавати допомогу вимушеним переселенцям зі Сходу України. У травні цього року волонтери проекту допомоги біженцям «Тільняшки» офіційно об’єдналися з групою «Добрий киянин» для надання цілеспрямованої благодійної допомоги особливо нужденним сім’ям переселенців.

Мета проекту «Добрий киянин» – допомогти таким сім’ям з їжею, медикаментами, працевлаштуванням, житлом. Їм потрібна особлива турбота, щоб вижити у великому місті. Зараз в проекті задіяні вже 14 сімей.

Волонтер Ярослав Яценко відкрив напрямок адресної допомоги сім’ям переселенців в групі «Добрий киянин» і тепер є координатором проекту. Олексій Волков, студент Київської Духовної семінарії, відповідає за склад продуктів і медикаментів.

Схема роботи проекту «Добрий киянин» – в сюжеті Олександра Іваницького

***

«Ми шукаємо волонтерів, які будуть допомагати переселенцям, і збираємо кошти на цю допомогу, – розповіли організатори. – Для зручності створена карта проживання сімей з інформацією про них. Кожний бажаючий допомогти може вибрати найбільш близьку до нього сім’ю і допомагати їй. Перелік сімей, їх опис і місце в групі «Добрий Киянин» на Фейcбуці».

Якщо у вас є бажання пожертвувати своїм вільним часом заради допомоги ближньому, звертайтеся до співробітників Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань, або пишить в групах проекту в соціальних мережах

Відкрита група «Рух Добровольців «Добрий КИЯНИН»

ВКонтакті, ВFacebook.

***

Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711 Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу

Підготувала Надія Попко, «Молодість небайдужа!»

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *