КІРОВОГРАДСЬКА ЄПАРХІЯ. Місія серед нечуючих людей

news_big_3055513 липня, керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик, в черговий раз зустрівся із нечуючими людьми з Українського Товариства глухих (УТОГ), де з допомогою їхнього сурдоперекладача провів бесіду на тему: «Церква перед сучасними викликами суспільства».

Священик Андрій розповів про духовне значення Хресної ходи за мир в Україні, пояснив відмінність від будь якого параду, а також обговорив меседжі соціальних мереж, котрі розпалюють міжконфесійну ворожнечу.

Також було піднято питання молитви, її дієвість і дійсність. Нечуючі люди мали змогу задати запитання священику і отримати відповідь. На завершення зустрічі батюшка обсудив із адміністрацією про майбутню Літургію із сурдоперекладом.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Кіровоградської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *