КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Волонтери завітали до дітей з Київської дитячої туберкульозної клініки у Пущі Водиці

2016_07_15_volonteri_smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів благодійний проект «Подаруй любов» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі  “Святині Православ’я” храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав своїх улюблених підопічних з Київської дитячої туберкульозної клініки у Пущі Водиці.

За традицією волонтери передали діткам печиво та фрукти, а також дитячі набори для творчості, розмальовки, кольорові олівці та розвиваючі ігри. На склад були передані необхідні продукти харчування (мука, цукор, рис, рослинне масло), а також необхідні промислові товари (пральний порошок, туалетний папір, засоби для миття посуду, засоби для прибирання та памперси для малюків).

Але найголовніше, що вдалося зробити волонтерам під час відвідань, це поспілкуватися з малечою, яка дуже зраділа знайомим обличчям. Після того, як були роздані всі подарунки, волонтери та діти вирушили на прогулянку повітрям. Обступивши дорослих, кожен малюк хотів, щоб його обняли, поцілували, просто звернули на нього увагу та взяли на руки. За словами волонтерів, головне, що недостає цим дітлахам, це любов, тепло та спілкування.

Волонтери також передали подарунки у відділення, де знаходяться дітки з відкритою формою туберкульозу.

2016_07_15_volonteri_fullЗа матеріалами сайту: Синодального відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *