КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Прес-секретар Макарівського вікаріатства відвідав районний центр соцальної підтримки дітей і сімей

IMG_2363-vi1 вересня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія прес-секретар Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров) разом з волонтерами, які працюють у Відділі соціально-благодійницького служіння Бишівського благочиння, відвідали Макарівський районний центр соцальної підтримки дітей і сімей “Промінь надії” та привітав його вихованців з початком нового навчального року.

Провівши духовну бесіду з тими, хто наразі перебуває в закладі, речник вікаріатства від імені керуючого Макарівським вікаріатством архієпископа Макарівского Іларія побажав усім допомоги Божої та успіхів у навчанні. Також архімандрит Філарет закликав дітлахів бути справжніми громадянами Вітчизни Небесної та земної.

У благословення всім було роздано натільні хрести та ікони Пресвятої Богородиці. Для вихованців Центру передали закуплені фрукти, а зі Свято-Пантелеімонівського монастиря, що в Феофанії, – 50 кг борошна вищого гатунку.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Макарівського вікаріатства

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *