ПОЛТАВСЬКА ЄПАРХІЯ. Зі словом Божим до ув’язнених

57da890abc4c2З благословення митрополита Филипа, співробітники єпархіальних відділів  соціального служіння та благодійності і співпраці з правоохоронними органами та закладами виконання покарань разом зі священиками за узгодженням з Полтавським районним підрозділом кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України, відвідали ув’язнених у колонії м. Полтави та селища Божківське.

Ключар Петро-Павлівського храму м. Полтави, протоієрей Андрій Сімон, настоятель Свято-Троїцького храму с. Тахтаулове, протоієрей Валерій Мараховський і настоятель храму Святих Новомучеників та сповідників 20-го віку, ієрей Олександр Баришев вже не один раз зустрічались із засудженими.

І при кожній зустрічі відповідали на багато запитань стосовно духовного життя та проблем ув’язнених. Цього разу бесіда також була корисною і цікавою для обох сторін.

На завершення засуджені причастилися Христових Таїнств та отримали у подарунок продукти харчування і одяг.

***
Просимо приєднуватися до добрих справ. Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок Місія «Синодальний відділ благодійності та соціального служіння» Українскої Православної Церкви ЄДРПОУ 36423695 Рахунок 26009052753840 Банк ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 300711. Або – КАРТА ПриватБанка: 5169 3305 0747 2303 із зазначенням платежу.

За матеріалами сайту: Полтавської єпархії

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *