ВІННИЦЬКА ЄПАРХІЯ. Святкова благодійність Соціального відділу єпархії

Керівник відділу благодійності та соціального служіння Вінницької єпархії0 протоієрей Олександр Орайло разом з соціальними працівниками продовжують вітати дітей, котрі повернулися після зимових канікул в соціальні заклади Вінниччини, з Різдвяними святами.

17 січня протоієрей Олександр завітав до Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату (Липовецький район). Священик привітав дітей і персонал зі святами Різдва Христового та Богоявлення. Діти відповіли на вітання віршами та колядками. На завершення усім вихованцям закладу були роздані подарунки. Вихованці закладу були щиро вдячні за увагу та турботу.
Після свята Богоявлення о. Олександр з помічниками привітали дітей та персонал з Різдвом Христовим та Богоявленням в Прибузькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті (Вінницький район). Священик розповів дітям про свято Різдва Христового та Богоявлення. Діти також привітали гостей різдвяними колядками і отримали святкові подарунки. На завершення о. Олександр окропив усіх присутніх святою водою.
 
За матеріалами: Вінницької єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *