КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Голова Місіонерського відділу відвідав Удайцівську школу-інтернат

8 лютого 2018 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія голова Місіонерського відділу Київської єпархії протоієрей Георгій Крючков передав вихованцям Удайцівської спеціальної загальноосвітньої школі-інтернату І-ІІ ступенів речі, побутову хімію, продукти харчування та солодощі, які для дітей зібрали парафіян київських храмів, слухачі місіонерських катехізаторських курсів та благодійний фонд «Діти Дітям».

Під час зустрічі із вихованцями інтернату священик звернувся із словами настанови, розповівши про повагу дорослих та силу дитячої молитви, роздавши усім ікони Божої Матері та солодощі. В бесіді із керівництвом голова Місіонерського відділу домовився про співпрацю, запропонувавши лекції-бесіди у рамках предмету «Охорона здоров’я» та соціалізації випускників на тему: «Свобода життя у сучасному світі».

А вже 14 лютого, за згодою керівництва закладу, двох шестирічних сестричок Надію та Любов вдалося привезти до проходження медичної діагностики у відділенні дитячої отоларингології кліники «Охмитдит» та Інституту травматології та ортопедії НАМН України.

Протоієрей Георгій Крючков та благодійний фонд «Діти дітям» висловлюють щиру подяку завідувачу поліклінікою Інституту травматології та ортопедії НАМН України Степану Марциняку та усім, хто долучився до цих добрих справ.

За матеріалами: Київської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *