КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ. Столичні парафії в свято Стрітення разом допоможуть онкохворим дітям

Одноденна благодійна акція на користь тяжкохворих дітей “Стрітенська свічка» пройде в храмах Києва в свято Стрітення Господнього і Всесвітній день онкохворої дитини, 15 лютого.

В цей день кожен, хто купить в храмі свічку тим самим пожертвує на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Київської обласної клінічної лікарні та онкологічного відділення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

 

Ініціатором акції виступив Свято-Феодорівської прихід, який вже не перший рік опікується хлопців з обласної лікарні.

Участь в акції парафій добровільне. У храмах, де буде проходити акція, про це оголосять у неділю 11 лютого і в саме свято Стрітення.

 

В продовження акції 18 лютого о культурно-просвітницькому центрі «Київський Єрусалим» при Свято-Феодоровському храмі відбудеться відкриття виставки-аукціону малюнків онкохворих дітей з обласної лікарні та благодійний концерт.

 

Початок заходу о 14.00. Храм на честь преподобного Феодора Освяченого знаходиться за адресою: м Київ, вул. Овруцька, 7 (станція метро «Лук’янівська», тролейбуси №№ 6 або 18).
Телефони для довідок: 097-067-46-86,099-113-44-06 (настоятель храму протоієрей Петро Семащук).
E-mail: [email protected]
Нагадаємо, в перший раз акція «Стрітенська свічка» відбулася в минулому році. Тоді в акції взяли участь близько 20 київських монастирів і храмів, і було зібрано понад 30 тисяч гривень, яких вистачило на те, щоб забезпечити відділення обласної лікарні необхідними для аналізів реагентами на 6 місяців.

За матеріалами: ФОМА в Україні

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *