ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ. Співробітники соціального відділу Одеської єпархії спільно з вихованцями Одеської духовної семінарії відвідали пацієнтів Одеського обласного протитуберкульозного диспансеру

16 березня 2018 року, насельник Свято-Іверського Одеського чоловічого монастиря архімандрит Анастасій (Бєдніков), клірик Свято-Олексіївського храму священик Андрій Полещук, клірик Свято-Стрітенського храму міста Одеси протодиякон Володимир Ксендзюк і вихованці Одеської духовної семінарії відвідали пацієнтів дитячого відділення Одеського обласного протитуберкульозного диспансеру .

Духовенством, на чолі з архімандритом Анастасієм (Бедніковим), був відслужений молебень за здоров’я всіх пацієнтів відділення.

Після закінчення молебню гості поспілкувалися з дітьми, які проходять курс лікування в диспансері, і їх батьками, і вручили кожному солодкі подарунки.

Від імені Одеської єпархії пацієнтам і співробітникам Одеського обласного протитуберкульозного диспансеру була передана гуманітарна допомога у вигляді подарунків та засобів особистої гігієни.

За матеріалами: Одеської єпархії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *